Авторът на най-голямото домашно дърво за котка, Робърт Рогалски е роден

...
Авторът на най-голямото домашно дърво за котка, Робърт Рогалски е роден
Коментари Харесай

Това е най-голямото домашно дърво за котка, което някога сме виждали (Снимки)

Авторът на най-голямото домашно дърво за котка, Робърт Рогалски е роден и израснал в буйната провинция на западен Ню Йорк покрай град Рочестър, където неговото развинтено въображение трансформира селската земя към фамилния му дом в обаян свят.

Въпреки че е бил диагностициран с дислексия в ранна възраст, той е бил покорен от историите за Питър Пан, хобитите и земята на Оз. Той работи интензивно, с цел да преодолее битката си с четенето и скоро стартира да чете за негово огромно наслаждение.

Той е насърчаван от фамилията си да развива художествените си гении. През 1993 година той получава стипендия за Института по изкуства в Питсбърг, където учи специфични кино резултати и приключва компетентност „ Индустриален дизайн “.

Рогалски основава това необикновено дърво за своята котка, което наподобява на нещо излязло от снимачната площадка на Властелинът на пръстените.

За да направи този домакински шедьовър, Рогалски първо построява дървена арматура, като прикрепя издълбани листове и блокове от пяна и ги покрива с хартиена каша и пластелин, употребявайки лепило за дърво.

И най-после, той изрисува цялата конструкция, с цел да наподобява на същинско дърво.

Рогалски прави тези котешки дървета и за клиенти, само че те не са евтини. По неговите думи: „ Поради времето, (а то е от 3 до 4 седмици според от времето на сушене и т.н.), и трудът, който е обвързван с правенето на нещо сходно, облагам към 3500 до 4000 $ “.

Като се замислим, май домашният ни любим ще мине единствено с „ елементарния “ домакински диван…

1 of 3
Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР